Färdigskrivna bröllopstal

Bröllopstal färdigskrivna

Här finner du färdigskrivna bröllopstal. Bröllopstalen är generellt skrivna och passar in på de flesta bröllop.

Det finns vissa oskrivna regler när det gäller bröllopstal, till exempel att du måste nämna både brud och brudgum i talet trots att du bara känner en av dem. Alla färdigskrivna bröllopstal på Talet.se är framtagna med hänsyn till dessa regler.

Längden på talet är också viktigt. Ett kort tal (max 3–4 minuter) gör sig oftast bäst på bröllop, eftersom det är många som ska tala. Ett kort och kärnfullt tal uppskattas också av åhörarna.

Alla bröllopstal på Talet.se är skrivna med framförandet i fokus. Stor vikt har lagts vid att det ska låta naturligt och avslappnat.

Gratis bröllopstal här på Talet.se

”Jag som far till bruden ska ju vara lite kluven nu över att ha ”lämnat bort” min lilla dotter. Men det är jag inte. Jag känner bara lycka […]”

”Gömma nyckeln var en lek som några kamrater och jag brukade leka när vi var små. […] Jag trodde alltså att jag hade hittat nyckeln, men […]”

”Oavsett utomjordingarnas intelligensnivå är jag övertygad om att […] se först, eftersom du i vit klänning är festens glänsande drottning.”

Taltips.se – välj bland över 2 000 tal

”Det är en stor glädje att gifta sig och därmed äntligen få säga ja till den man älskar. […] Att gifta sig är något så ovanligt och underbart som en […]”

”För att göra bilden fulländad har han dessutom en snygg och vacker brud vid sin sida. […] Av allt man som förälder kan glädja sig över […]”

”Det har tisslats och tasslats och spekulationerna kring vigsel och fest har varit många. […] Två älskande har träffat varandra, och […]”

Sponsrad länk, Taltips.se:

Fler färdigskrivna bröllopstal…


Om & kontakt | Webbkarta | Cookies används